Siirry sisältöön

Nauti kesästä! Vuoden 2024 kalenterit tulevat myyntiin viikolla 34

 

Minkä kuulen sen unohdan, minkä näen sen muistan, mutta minkä teen sen ymmärrän. Näin sanoo vanha kiinalainen sananlasku ja tähän voisi vielä lisätä, että sen minkä kirjoitan sen muistan.

Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa kaikkialle eri päätelaitteiden ja alustojen kautta. Onkin jo jonkun aikaa puhuttu digitaalisesta ”ähkystä” ja nyt sisältöjäkin voi tuottaa tekoälyn avustuksella toimien itse ainoastaan oikolukijana. Kehitys kehittyy, näinhän se menee mutta silti ihminen haluaa edelleen luottaa myös vanhoihin hyväksi todettuihin instituutioihin. Tehdä itse, muokata ja muovata, kirjoittaa itse käsin ja inspiroitua. Tämä pätee erityisesti painettuihin kalentereihin.

Klassikkotuotteen viehätys piilee tuttuudessa ja Helsingin Yliopiston Almanakkatoimiston mukaan vuoden 2023 kalentereita myytiin Suomessa yli 11 miljoonaa kappaletta. Vuoden 2024 kalenterit tulevat myyntiin meillä viikolla 34 ja oheisesta esitteestä pääset jo ennakkoon valitsemaan omaan suosikkisi. Kalenterit jakautuvat tuttuihin kategorioihin joista jokainen löytää varmasti omansa.

Taskukalenterit  
Laajasta valikoimastamme löydät taskuun mahtuvat näppärät kalenterit. Viikkonäkymän lisäksi kalentereissa on mm. muistiinpanosivuja, 
karttoja, liputus- ja nimipäivät sekä kansalliset vapaapäivät. Suomen ja ruotsin kielen lisäksi  löytyy myös kolmekielinen versio (suomi, ruotsi ja englanti). Kansivaihtoehtoina on raikkaita trendivärejä sekä klassiset musta ja ruskea - keinonahkaisena tai ekologisissa pahvikansissa.

Seinä- ja taulukkokalenterit
Seinälle ripustettavat kalenterit antavat kokonaiskuvan vuoden kulusta. Suurikokoisten projektikalenterien avulla on kätevä myös jakaa 
ja havainnollistaa tietoa projektiryhmän kesken. Maisemakalenterien kauniit kuvat ilahduttavat päiviämme. Osassa kalentereista on myös tasku tärkeille kuiteille ja muistettaville papereille. Millaisia maisemia sinä haluat katsella 2024?

Pöytäkalenterit 
Klassiset kalenterit niin työn, opiskelun kuin koko elämän tärkeiden kirjattavien asioiden hallinnoimiseen - eri kielisinä versioina. Erittäin laadukkaat keinonahkakantiset kalenterit ovat päivitettävissä myös seuraavalle vuodelle vuosipaketin avulla.

Katso kalenterivalikoima
RCK-verkkokaupasta ja tilaa omasi

 

 

Kalenterikuvaston_2024_kansikuva