Siirry sisältöön

Kiertotalous­ palvelu

Meidän kauttamme voit huoletta kierrättää käytöstä poistuvat laitteesi. 
tyopisteen-tarkistusopas (1)

RCK Kiertotalous­palveluopas

Markkinoiden helpoin ja turvallisin kierrätysratkaisu

Elektroniikkajäte on ongelma, jonka ratkaisemme yhdessä

Elektroniikkajätettä

Yrityksellesi tarpeeton voi olla toiselle täydellinen.

Elektroniikkajäte on ympäristölle iso ja jatkuvasti kasvava ongelma. Yhtenä merkittävänä syynä on tuotteiden lyhyt elinkaari. Etenkin mobiililaitteet tuntuvat vanhenevan käsiin, kun parempia malleja tulee jatkuvalla syötöllä. Kuitenkin se, mikä on jonkun tarpeeseen tehoton, voi olla toisen tarpeeseen täydellinen. Kun RCK Kiertotalouspalvelu antaa yrityksesi vanhoille laitteille uuden elämän, ongelmasta tuleekin ratkaisu.

Markkinoiden helpoin ja turvallisin kierrätysratkaisu

Tällä hetkellä vain murto-osa elektroniikkajätteestä päätyy kierrätykseen. Suuri määrä käytöstä poistunutta IT- ja mobiililaitteistoa lojuu turhan panttina yritysten tiloissa, koska parempaakaan ratkaisua ei ole ollut – ennen kuin nyt. RCK Finland on Suomen ensimmäisiä toimijoita mobiilikierrätys- ja datatyhjennys­markkinoilla. Kiertotalouspalvelumme noutaa yritysten käytöstä poistuneet laitteet ja tekee niille tietoturvallisen datatyhjennyksen. Tyhjennyksessä käytetään BlackBelt SmartPhone Defence Ltd:n sovellusta ja se suoritetaan DoD 5220 22-M metodin mukaisesti*. Tyhjennyksen jälkeen laitteille tehdään täydellinen tehdashuolto alan johtavan toimijan Reconextin toimesta.

*Data tyhjennetään, jonka jälkeen muistitila ylikirjoitetaan datapalautuksen estämiseksi.

Kiertotalouspalvelu kaavio
Älypuhelimen uusi elämä

Laitteiden uusi elämä

Tehdashuollon jälkeen laitteet jatkavat elämäänsä uudenveroisina uusissa käsissä. Jokainen testataan tarkasti ennen myyntiä ja niille annetaan 12 kk takuu. Tällä hetkellä varastossamme on iPhone-puhelimia, jotka voidaan toimittaa 1-2 päivän toimitusajalla. Verkkokaupastamme löytyy aina ajan tasalla oleva valikoima.

Otamme vastaan

  • Älypuhelimet

  • Tabletit

  • Kannettavat tietokoneet

  • Pöytäkoneet

  • IoT-laitteet

  • "Konesalirauta"

Kiinnostuitko?

Ota yhteys RCK:n nimettyyn yhteyshenkilöösi tai täytä ja lähetä yhteydenottolomake.