Siirry sisältöön

Palvelut

Asiakkaamme säästävät selvää rahaa, hankkimalla kaikki työpäivän tarvikkeet ja palvelut samasta paikasta. Logistiikkakulut pienenevät, kun tarvikkeet toimitetaan keskitetysti. Ratkaisu on myös ekologinen  valinta. Työntekijöillä vapautuu aikaa varsinaiseen ydinosaamiseen. Uskomme tämän parantavan työntekijäkokemusta ja sitä kautta yrityksen tuottavuutta.

Tulostuspalvelu

Tulostuspalvelumme löytää oikeanlaisen laitteen jokaiseen tilanteeseen.  

Kiertotalous-
palvelu

Meidän kauttamme voit huoletta kierrättää käytöstä poistuvat laitteesi. 

Brändäämö
RCK Finlandin Brändäämö -palvelun lähtökohtana on ymmärtää asiakkaan brändi, tarpeet ja kohderyhmät.
Täyttöpalvelu

Täyttöpalvelulla voimme tarjota asiakkaillemme aikaa ja lisää resursseja omaan ydinliiketoimintaan.

TriuphAdler_302c

Tulostuspalvelut

Nykyaikainen monitoimilaite on toimiston sydän.

Triumph-Adler -laitteet ovat erittäin laadukkaita, nopeita ja kestäviä. Valmistuksessa on hyödynnetty esimerkiksi Kyocera-konsernin osaamista keraamisten tuotteiden osalta. Keraamiset rumpuyksiköt ovat äärettömän kestäviä ja ympäristöä kuormittavaa elektroniikkajätettä syntyy vähemmän.

RCK Finlandin vahvuutena on palvella asiakkaita nopeasti, ammattitaitoisesti ja henkilökohtaisesti. Kaikki laitteet, niiden varaosat ja muut tulostustarvikkeet löytyvät omasta varastostamme. Lisäksi huoltoverkostomme kattaa koko maan.

Kiertotalouspalvelut

IT- ja mobiililaitteet jäävät käyttämättömäksi, kun vaihdetaan työpaikkaa, laitteet vanhenevat tai ne eivät enää sovellu alkuperäiseen käyttöön. Mitä näille käyttämättömille laitteille tulisi tehdä? Niissä piilee usein myös tietoturvariski. Löytyykö työpaikalta tieto ja osaaminen GDPR:n ja henkilösuojalain noudattamiseen? Meidän kauttamme voit huoletta kierrättää käytöstä poistuvat laitteesi.

 

business-gc97b39703_1280
RCK_lakut

Brändäämö

Anna meidän välittää viestisi
RCK Finlandin Brändäämö -palvelun lähtökohtana on ymmärtää asiakkaan brändi, tarpeet ja kohderyhmät, eli mitä tuotteilla halutaan viestiä. Palvelu kattaa ideoinnin ja suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa ja tämän jälkeen tuotannon sekä logistiikan - ja kaikki saman katon alta, luotettavalta toimijalta.  Laajimmillaan yhteistyömme tarjoaa verkkokaupasta tilattavan brändituotteiden kokonaisvalikoiman. Näin voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jakeluteineen. Palvelemme myös yksittäistilausten sekä erilaisten kampanjakokonaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

 

Täyttöpalvelut

RCK Varikko - huolehtii saatavuudesta puolestasi

Täyttöpalvelulla voimme tarjota asiakkaillemme aikaa ja lisää resursseja omaan ydinliiketoimin. Oletko tullut ajatelleeksi, kuinka kannattavaa on käyttää itse työaikaa toimistotarvikkeiden valintaan, tilaamiseen ja hallinointiin tai ehkä jopa ostoksilla käymiseen?

Palvelun avulla asiakas saa optimoitua tilaus- ja toimitus- ja laskutustapahtumat sekä minimoitua hankinnan kokonaiskustannuksia. Palvelun avulla asiakas varmistaa tehokkaan ja toimivan toimistotarvikehuollon sekä yhtenäisten toimintatapojen käyttöönoton. Täyttöpalvelun asiakkaalla on aina oikeat tarkoituksenmukaiset ja sovitut tuotteet saatavilla ilman hankalia tilausrutiineja. Täyttöpalvelumme helpottaa toimistotarvikehankintoja ja vapauttaa työntekijäsi ajan oman ydintyönsa.̈

 

varikkokuva-ilman-taustaa-1

Uudenveroiset tehdashuolletut puhelimet

Tee vastuullisempi valinta ja anna uusi elämä mobiililaitteelle.