Siirry sisältöön

RCK Brändäämö

RCK Finlandin Brändäämö -palvelun lähtökohtana on ymmärtää
asiakkaan brändi, tarpeet ja kohderyhmät.

Anna meidän välittää viestisi

pipa_ja_hupari

Yritykset viestivät ja luovat ihmisille mielikuvia omilla brändeillään. Nykyään brändäys on paljon muutakin kuin näkyvä logo sillä pelkkä logo ja arvolupaus eivät enää riitää vaan ympärille on rakennettava yhtenäinen ilme läpi koko organisaation. Merkittävä osa brändiä on myös personoidut tuotteet ja asiakaslahjat.

RCK Finlandin Brändäämö -palvelun lähtökohtana on ymmärtää asiakkaan brändi, tarpeet ja kohderyhmät, eli mitä tuotteilla halutaan viestiä. Palvelu kattaa ideoinnin ja suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa ja tämän jälkeen tuotannon sekä logistiikan - ja kaikki saman katon alta, luotettavalta toimijalta.  Laajimmillaan yhteistyömme tarjoaa verkkokaupasta tilattavan brändituotteiden kokonaisvalikoiman. Näin voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jakeluteineen. Palvelemme myös yksittäistilausten sekä erilaisten kampanjakokonaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Vahva ja erottuva brändi on yritykselle kilpailuetu

Merkittävä osa yrityksen tai yhteisön brändiä ovat personoidut tuotteet ja liikelahjat. Niiden parissa me RCK-Brändäämön ammattilaiset työskentelemme päivittäin. Autamme, kun haluat tuoda yrityksesi graafista ilmettä ja arvoja esille luovasti ja hauskasti muuallakin kuin digitaalisessa maailmassa. Yhdessä luomme yhtenäisen brändi-ilmeen läpi koko organisaatiosi.  
 
RCK-Brändäämössä autamme sinua mm. liikelahjojen, jakotuotteiden tai painotuotteiden ideoinnissa ja suunnittelemme yhdessä minkälaiset tuotteet sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Teemme kaiken asiakkaallemme helpoksi. Hoidamme tuotannon, vedostuksen sekä logistiikan ja halutessasi varastoinnin. Luotettavasti vuosien ammattitaidolla.

Laajimmillaan yhteistyö kanssamme tarjoaa verkkokaupastamme tilattavan brändituotteiden kokonaisvalikoiman. Näin voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jakeluteineen. Palvelemme myös yksittäistilausten sekä erilaisten kampanjakokonaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa.
Lakut_ja_suklaapakkaukset
Messuosasto-1

Tutustu RCK Messupaketteihimme

Tarvitsetko kokonaisen mukaanotettavan messuosaston jakotavaroineen vai pelkän messuseinäkkeen 4-väritulostetun vuodan? Löydät järkevän ratkaisun messutapahtumiin RCK Brändäämöltä.

Mitä kaikkea brändätty tuote voi olla?

Brändätty tuote voi olla yritykselle räätälöity jakotuote, saajaansa ilahduttava liikelahja tai tarkkaan mietitty kiitos työvuosista. Tärkeintä on, että tuote henkii yrityksesi brändiä ja arvoja. Se voi olla esimerkiksi laadukas juomapullo, retkeilysetti, luksuslakanat tai vastuullinen kotimainen designtuote. Vain mielikuvitus on rajana. Parhaimmillaan brändituote on käytössä päivittäin ja muistuttaa antajastaan pitkään.
Oli tähtäimessäsi sitten jakotuotteet yksittäiseen tapahtumaan tai koko yrityksesi liikelahjavalikoiman keskittäminen yhden katon alle, meiltä löydät etsimäsi.

 • Liikelahjat

 • Jakotuotteet

 • Tekstiilit

 • Henkilöstölahjat

 • Messu- ja tapahtumatuotteet

Monipuolisesti painotuotteita 
kaikkiin tarpeisiin

RCK-Brändäämön monipuolisen osaamisen alle mahtuvat myös erilaiset painotuotteet. Painetut tuotteet ovat olennainen osa jokaisen organisaatio arkea. Vuosien kokemus yhteistyöstä eri painotalojen kanssa on kasvattanut tuotetarjontaamme. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi painotuotteet alkaen pienistä hyllypuhujista ja tarroista, rolluppeihin ja suurempiin messuosastoihin. 
Mukaan otettavilla messuosastoillamme kierrät messut jos toisetkin vaivattomasti. 

Autamme sinua valitsemaan parhaat materiaalit ja ratkaisut. Ideoidaan yhdessä!

 • Messuosastot ja -kalusteet

 • Myymälämateriaalit

 • Paperituotteet

 • Tarrat ja teippaukset

 • Pakkaustarvikkeet

 • Valomainokset

 • Tilasuunnitelmat

EU:n uusi heijastinstandardi 

RCK:n toimittamat heijastimiet täyttävät EU-vaatimukset EN 17353:2020.
 

Kiinnostuitko?

Ota yhteys RCK Brändäämöön brandaamo@rckfinland.fi
tai RCK yhteyshenkilöösi. Voit myös täyttää ja lähettää yhteydenottolomakkeen.