Siirry sisältöön

Työpaikoilla sattuu ja tapahtuu

Varaudu työtapaturmiin asianmukaisesti
Cederroth-ensiapuasemalla!

Tössä esimerkkejä peltisistä ensiapukaapeista ja niiden sisällöistä. Niitä tarkastellessa huomaa nopeasti, että työpisteiden ensiapupisteet on järkevää pitää ajantasalla. Cederroth Ensiapuasema soveltuu erinomaisesti kaikille työpaikoille, kuten rakennustyömaille, tehtaisiin, korjaamoihin, varastoihin, kouluihin ja toimistoihin.

PK1_vastaan_EAA

Ensiapukaapissa on sinne kuulumattomia tavaroita. Miten nokkahuilun soittaminen voisi edistää paranemista? Ei mitenkään.

PK2_vastaan_EEAPro
Peltikaapillinen vanhentuneita ensiaputarvikkeita siivouskomeron perällä ei tuo turvaa hädän hetkellä, vaikka siellä olisi kahdet sakset.
PK3_vastaan_EEA
Peltikaapin oven auettua huomataan, etteivät ensiaputarvikkeet ole riittäviä työpisteen vaatimuksiin nähden.

Ensiaputarvikkeiden tulee olla jokaisen saatavilla. Kun työpaikalla on asianmukaiset, päivitetyt ensiaputarvikkeet, voit antaa tehokasta ensiapua onnettomuuden sattuessa. Löytyykö työpaikoilta riittävästi ja oikeita ensiaputarvikkeita työn luonteeseen, olosuhteisiin sekä työntekijöiden määrään nähden – jokaisen kiinteistön, kerroksen ja työpisteen osalta? Jos näet toimitiloissanne esimerkkikuvien kaltaisia ensiapupisteitä tai ensiaputarvikepeltikaappeja, on järkevintä korjata tilanne pikimmiten. Vain nopeasti annetulla ensiavulla ja helposti saatavilla olevilla oikeilla sekä puhtailla ensiaputuotteilla minimoidaan tapaturman aiheuttamat vammat – ja nopeutetaan paranemista.

 

Ensiapuaseman edut verrattuna peltikaappiin

• Läpinäkyvän kannen ansiosta täydennystarve on helppo havaita
• Tuotteet selkeästi esillä
• Jokaiseen yritykseen sopivat ensiaputuotteet käyttövalmiina
• Tuotenumerot selkeästi esillä tuotteiden takana olevassa punaisessa tarrassa

Tiesitkö?

Kela korvaa valvottua ensiapua varten työpaikalle hankittujen ensiapuvälineiden kustannuksia työnantajalle/yrittäjälle.

Työterveyshuollon ammattihenkilön tarpeellisiksi arvioimista ensiaputarvikkeista ja ensiapukoulutuksesta ja niihin liittyvistä kustannuksista voi hakea työterveyshuoltoon liittyvää ensiapuvalmiuden ylläpidon tukea. Hakuaika on 6 kuukautta kustannusten maksamisesta.

Cederroth_logo