Siirry sisältöön

Toimittajaesittely – Rituals

Rituals_fiiliskuva_blogi

Rituals tuo ripauksen luksusta arkeen

Luksuskosmetiikkabrändi Rituals on valinnut RCK:n sopimustoimittajakseen. Jatkossa verkkokaupastamme löytyvä valikoima avaa RCK:lle uuden tyyppisen tuotekategorian, kun valikoimaamme kuuluvat Ritualsin upeat luksustuotteet.

Rituals tuo ripauksen luksusta arkeen. Tuotteiden suunnittelussa on käytetty inspiraationa vanhojen kulttuurien viisautta ja perinteitä. Ekologisuus on Rituals-tuotteiden valmistuksen kulmakiviä. Jatkuva pyrkimys kohti ekologisempaa ja kestävämpää tuotantoa tekee tuotteista haluttuja myös liikelahjoina. Tuotteet viestivät lahjanantajan vastuullisuudesta ja ympäristöarvoista. Liikelahjoina tuotteet ovat merkityksellinen ja varmasti käyttöön tuleva lahja työntekijöille, asiakkaille tai business-kumppaneille.

”Rituals todellakin on arjen luksusta. Tuotteet ovat aivan ihania ja ne ovat helppo lahja antaa eteenpäin. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi upea lahja ovat myös huonetuoksut ja kynttilät” kertoo Brändäämön projektipäällikkömme Kati Kähkönen.

RCK:n verkkokaupasta on tilattavissa brändin tuotesarjoista mm. The Ritual of Karma sekä The Ritual of Mehr. Näiden lisäksi nostamme kauppaamme kiinnostavimpia kausituotteita.

 

The Ritual of Mehr lahjapakkaus suuri

Upea Ritual of Mehr -lahjapakkaus on täydellinen lahja. Suuri lahjapakkaus sisältää vaahtoutuvan suihkugeelin, vartalovoiteen, huonetuoksun ja tuoksukynttilän. Kokonaisuus on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.

1709129605_1061448_600

 

The Ritual of Karma lahjapakkaus suuri

Upea Ritual of Karma -lahjapakkaus on täydellinen lahja. Suuri lahjapakkaus sisältää vaahtoutuvan suihkugeelin, kosteuttavan vartalovoiteen, huonetuoksun ja tuoksukynttilän. Kokonaisuus on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.

1709129853_1061444_600

 

The Ritual of Mehr SOS Hand Recovery Set

Kosteuta ja hoida kuivat kädet Ritualsin ylellisellä käsienhoitopakkauksella. Lahjapakkaus sisältää kuorinnan ja palauttavan käsivoiteen. Kokonaisuus on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.

1709128362_1061450_600

 

 

The Ritual of Homme lahjapakkaus suuri

Tyylikäs kokonaisuus miehille. Lahjapakkaus sisältää kaksi vaahtoutuvaa suihkugeeliä, hiilikuorinnan kasvoille sekä autotuoksun. Kokonaisuus on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon.

1710849649_1061447_600