Siirry sisältöön

Brändi esittelyssä – Aarni

Aarni_fiiliskuva_blogi_1

Inspiraatiota suomalaisesta luonnosta

Aarni on suomalainen design-tuotebrändi, jonka tuotteet tehdään pieteetillä, parhaista raaka-aineista, kestämään käyttöä. Selkeä muotokieli ja luonnonmateriaalit tekevät Aarni-tuotteista ajattomia ja sopivia erilaisiin tyyleihin. Aarni-kelloille on myönnetty Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta muotoilusta.

Aarni-tuotteisiin kuuluvat mm. upeat hirvennahasta valmistetut olkalaukut ja lompakot sekä ikoniset kellot ja aurinkolasit, joiden materiaalina käytetään puuta, eebenpuusta visakoivuun. Tuotteet sopivat niin naisille kuin miehillekin ja ovat arvostettu ja kestävä lahja, jossa yhdistyy suomalainen design ja vastuulliset luonnonmateriaalit. Aarnin tuotteet ovat upea lisä esimerkiksi HR-lahjavalikoimaan.

RCK:n valikoimasta löydät kaikkia Aarnin tuoteryhmiin kuuluvia tuotteita. Mikäli toivomaasi tuotetta ei löydy suoraan valikoimastamme, kysythän saatavuutta ja tarjousta Brändäämöstä.

 

Aarni XO-rannekello, Jalava

Aarni XO-rannekello on tyylikäs ja kestävä valinta. Se on valmistettu kotimaisesta jalavasta. Sopii sekä miesten että naisten ranteeseen. Kellon sydämenä toimii huippulaatuinen sveitsiläinen Ronda-koneisto. Aarni XO-kello toimitetaan tyylikkäässä lahjakotelossa, arvolleen sopivasti.

1061398

 

 

Aarni Blues-aurinkolasit, Eeben

Ajaton klassikko nyt puisena versiona Blues Brothersinkin loistavaksi toteamasta designista. Kehykset ovat valmistettu ristiinliimatuista eebenpuuviiluista, jotka muodostavat erinomaisen kestävän ja kevyen rakenteen. Kaikki Aarni-aurinkolasit toimitetaan kätevän korkista valmistetun kotelon kanssa.

1061397

 

 

Aarni clutch-lompakko

Kotimaisesta hirvennahasta valmistettu clutch-lompakko. Hurmaavan pehmeä materiaali. Kätevä irrotettava rannehihna. RFID-suojaus pitää maksukorttisi turvassa. Vetoketju.

1061399