Siirry sisältöön

Esiteltävinä 3M COMPLY tietosuojakalvojen kiinnitysratkaisut

 

Perinteiset työpaikat ovat muuttumassa. Monet työntekijät työskentelevät mielellään toimiston ulkopuolella olevissa julkisissa tiloissa, minkä vuoksi tietokoneen näytöllä näkyvät arkaluonteiset tiedot joutuvat helpommin sivullisten nähtäville. 3M COMPLY Attach -tietosuojakalvoratkaisut luovat huippulaatuisen tietosuojan sekä erillisiin näyttöihin että kannettavien tietokoneiden näyttöihin, joten tietosuoja säilyy työskentelypaikastasi riippumatta.

 

3M COMPLY magneettiset tietoturvasuojat näytöille

Vahvojen ja pitävien magneettien ansiosta saat ripustettua tietoturvasuojan helposti paikalleen ja vastaavasti sivuun. Paremman istuvuuden ansiosta kuva on kirkkaampi, eikä tietoturvasuojaan tule sormenjälkiä enää niin helposti.

3M COMPLY pikakääntötietoturvasuojat kannettaville

Saranoidulla ja kestävällä pikakääntösuojalla saat suojaa näytöllesi tai kädenkäänteessä voit jakaa näyttöä kollegallesi.

 

Miksi kannattaa käyttää 3M-tietosuojakalvoa?

Kun yhä useampi työntekijä työskentelee toimiston ulkopuolella ja visuaalisen hakkeroinnin uhka kasvaa, ei ole ihme, että yhä useammat organisaatiot vaativat 3M-tietoturvasuojien käyttöä näytöissä osana täydellistä IT-tietoturvasuunnitelmaa.

Tietoturvasuunnitelman tulisi sisältää:

  1. Suojaus tiedonsiirron aikana (esim. palomuuri, VPN, tietojen salaus)

  2. Suojaus tietoja tallennettaessa (esim. virustorjunta, pääsyn valvonta jne.).

  3. Suojaus tietoja näytettäessä/esitettäessä (3M Privacy Filter).