Siirry sisältöön

Esiteltävinä 3M™ COMPLY™ tietosuojakalvojen kiinnitysratkaisut

 

Perinteiset työpaikat ovat muuttumassa. Monet työntekijät työskentelevät mielellään toimiston ulkopuolella olevissa julkisissa tiloissa, minkä vuoksi tietokoneen näytöllä näkyvät arkaluonteiset tiedot joutuvat helpommin sivullisten nähtäville. 3M™ COMPLY™ Attach -tietosuojakalvoratkaisut luovat huippulaatuisen tietosuojan sekä erillisiin näyttöihin että kannettavien tietokoneiden näyttöihin, joten tietosuoja säilyy työskentelypaikastasi riippumatta.

 

3M™ COMPLY™ magneettiset tietoturvasuojat näytöille

Vahvojen ja pitävien magneettien ansiosta saat ripustettua tietoturvasuojan helposti paikalleen ja vastaavasti sivuun. Paremman istuvuuden ansiosta kuva on kirkkaampi, eikä tietoturvasuojaan tule sormenjälkiä enää niin helposti.

3M™ COMPLY™ pikakääntötietoturvasuojat kannettaville

Saranoidulla ja kestävällä pikakääntösuojalla saat suojaa näytöllesi tai kädenkäänteessä voit jakaa näyttöä kollegallesi.

 

Miksi kannattaa käyttää 3M-tietosuojakalvoa?

Kun yhä useampi työntekijä työskentelee toimiston ulkopuolella ja visuaalisen hakkeroinnin uhka kasvaa, ei ole ihme, että yhä useammat organisaatiot vaativat 3M-tietoturvasuojien käyttöä näytöissä osana täydellistä IT-tietoturvasuunnitelmaa.

Tietoturvasuunnitelman tulisi sisältää:

  1. Suojaus tiedonsiirron aikana (esim. palomuuri, VPN, tietojen salaus)

  2. Suojaus tietoja tallennettaessa (esim. virustorjunta, pääsyn valvonta jne.).

  3. Suojaus tietoja näytettäessä/esitettäessä (3M Privacy Filter).