Siirry sisältöön

Alkuperäiset HP-värikasetit - Suunniteltu ympäristö huomioiden

 

HP:n värikasetit ovat pitkän kehitystyön tulos. Ne ovat helppokäyttöisiä, kestäviä, luotettavia, tietoturvallisia ja osa kiertotaloutta.

 

Tiesitkö, että...

  • Kaikki HP:n alkuperäiset väriainekasetit sisältävät 1-77% kuluttajilta tai teollisuudelta kerättyä kierrätysmateriaalia
  • lähes 5 miljardia muovipulloa on päätynyt materiaaliksi HP-mustepatruunoihin ja värikasetteihin
  • muovijätettä kerätään mm. Haitilta, jolloin myös autetaan paikallisesti työllistämällä haitilaisia
  • käytetty kasetti on helppo uudelleen kierrättää HP:n maksuttomalla Planet Partners -kierrätysohjelmalla. Lue lisää tästä.
  • HP testaa vapaaehtoisesti tulostusjärjestelmänsä, jotta ne täyttävät ympäristömerkin (IAQ, Blue Angel) päästöohjearvot

 

Käytön jälkeen sujuva kierrätys toteutuu Planet Partner -kierrätysohjelman avulla. Pääset helposti ja maksuttomasti eroon käytetyistä HP:n värikaseteista ja tuet samalla kestävän kehityksen mukaisten tavoitteiden toteutumista. Yksittäiset HP-värikasetit palautat kätevästi valmiiksi maksetulla postiluorella ja isompia määriä varten voit tilata toimistollenne keräyslaatikon. Asiakkaat ovat kierrättäneet jo yli 875 miljoonaa HP-värikasettia ja mustepatruunaa kierrätysohjelman kautta.

 

Lähde mukaan matkalle kohti muovijätteetöntä merta - valitse alkuperäinen HP-värikasetti!

Värikasettien valinnalla on mahdollista pienentää tulostuksesta aiheutuvia ympäristövaikutuksia. Kaikki alkuperäiset HP-värikasetit ja 82 prosenttia alkuperäisistä HP-mustepatruunoista sisältävät kierrätysmateriaalia. Vuodesta 2016 lähtien HP on käyttänyt noin 1,3 miljoonaa kiloa merien muovijätettä tuotteissaan. Tavoitteena on lisätä määrää entisestään.

Ole sinäkin osana vastuullista tulostusta ja valitse alkuperäinen HP-värikasetti.

PPSCOM-X_PPP-Online-Toolkit_banner-value-proposition_2000x1330_EN-EN