Siirry sisältöön

Miksi kokoukset menevät mönkään - Meet the Unmeetables

MtU

Kukaan ei halua olla se tyyppi. Se, jonka taustamelu aiheuttaa tahattomia häiriöitä verkkokokouksiin. Tiedät kyllä tällaisen tyypin. Saatat jopa itse olla sellainen. Henkilö, jonka vuoksi virtuaalikokousten kulku häiriintyy. "Kokouskelvoton".

Hän, jolla on yhteysongelmia. Hän, joka juoksee ovelle vastaanottamaan lähetyksiä kesken kokouksen. Hän, joka näpyttelee sähköpostiviestejä kokousten aikana ja unohtaa vaimentaa mikrofoninsa – tai hän, jolla on äänekkäitä työtovereita avotoimistossa, lapsia tai lemmikkieläimiä kotikonttorilla.

Ratkaisu? Investoi audioteknologiaan, joka muuntaa sinut ja tiimisi ”kokouskelvottomista” supersuoriutujiksi.

Tässä Jabra astuu mukaan kuvaan.

Jabra on maailman johtava ammattilaisten audiobrändi työhön ja vapaa-aikaan*. Teknologiamme perustuu 150 vuoden suunnittelukokemukseen ja sitä käyttää jo yli 80 prosenttia Fortune 500 ‑yrityksistä eri puolilla maailmaa*. Teemme teknologiamme avulla kokouskelvottomista supersuoriutujia.

Dog Mad Dougie

Jabra-Unmeetables-Dog-Mad-Dougie-Unmeetable-Lifestyle-Image-MediumDougie rakastaa koiriaan. Mutta välillä nämä karvapallot kirjaimellisesti kävelevät hänen kokoustensa yli. Kuinka monta haukahdusta ja vinkulelun ääntä vielä tarvitaan, ennen kuin Dougin tiimi päättää laittaa linjat kiinni? Doug tarvitsee Evolve2 65 Flexin ja sen koirankestävät mikrofonit 

▶️Tuotesuositus: Jabra Evolve2 65 Flex

Ainutlaatuisen kokoontaittuvan varsirakenteensa ansiosta erityisen pieneen tilaan mahtuva ja tämän vuoksi helposti mukana kuljetettava kuulokemikrofoni ammattikäyttöön. Kuulokkeen erittäin kevyt rakenne mahdollistaa erinomaisen käyttömukavuuden pitkäkestoisenkin palaveriputken aikana. Tehokas aktiivivastamelutoiminto mahdollistaa hyvän työrauhan ja piiloon taittuvan mikrofonipuomin ansiosta tätä kuuloketta kehtaa käyttää vapaa-ajallakin. Sertifioitu yleisimmille virtuaalikokousalustoille.

Jabra-Evolve2-65-Flex-UC-Earcup-Folded

 

 

Noisy Neighbored Nick

Jabra-Unmeetables-Noisy-Neighbored-Nick-Unmeetable-Lifestyle-Image-MediumNickin ongelma? Hän istuu avotoimistossa Larryn vieressä ja Larrylla on ERITTÄIN kuuluva ääni. Ja koska Nick käyttää virtuaalikokouksiin osallistuessaan kannettavan tietokoneensa sisäänrakennettua mikrofonia, Larryn puhe vuotaa linjoille. Kuinka Nick voisi varmistaa, että olisi äänekkään vieruskaverinsa sijaan itse kokoustensa päätähti? Nick tarvitsee Evolve2 50:n ja sen avokonttorin taustamelua blokkaavat mikrofonit
 
▶️Tuotesuositus: Jabra Evolve2 50 

Uusi langallinen aktiivivastamelutoiminnolla varustettu kuulokemikrofoni ammattikäyttöön erinomaisella käyttömukavuudella. Integroitu Varattu-valo näkyy kaikista suunnista kertoen muille, että käyttäjää ei saa häiritä. Yhdistettävissä langallisesti tietokoneeseen sekä samanaikaisesti Bluetooth-yhteydellä toiseen laitteeseen. Sertifioitu yleisimmille virtuaalikokousalustoille. 

1686651566_1059833_600

 

Turbo Typing Tina

Jabra-Unmeetables-Turbo-Typing-Toni-Unmeetable-Lifestyle-Image-MediumTinan to-do -lista on piiiiiitkä. Kun hän vastailee sähköpostiviesteihin virtuaalikokousten aikana, äänekäs näppäimistön naputus paljastaa hänen multitasking-pelinsä ja ajaa muut kokouksen osallistujat hulluuden partaalle. Tina tarvitsee Speak2 75 -konferenssikaiuttimen ja sen näppäimistön äänet blokkaavan mikrofonin.

 

▶️Tuotesuositus: Jabra Speak2 75

Uudistuneen Jabra Speak-tuoteperheen johtotähti. 4 mikrofonia, 65mm:n kaiutinelementti ja täysduplex-ääni mahdollistavat erinomaisen äänenlaadun ja luontevat keskustelut. Uusi äänentason normalisointi -ominaisuus varmistaa, että kaikkien kokouksen osallistujien ääni kantautuu linjoille yhdenvertaisena heidän äänenvoimakkuudestaan riippumatta. Mikrofonin laadun ilmaisin kertoo käyttäjälle värivalolla mikäli kokouksen linjoille välittyvä ääni ei ole kyllin laadukas. Akunkesto huikeat 32 tuntia sekä IP64-luokitus, joka mahdollistaa hyvän kosteuden- ja pölynkeston. Sertifioitu yleisimmille virtuaalikokousalustoille.

1679052000_1059423_600_1

 

Space Invaded Suzi

Jabra-Unmeetables-Space-Invaded-Suzi-Unmeetable-Lifestyle-Image-MediumSuzi näyttää ammattilaiselta. Mutta ei aina kotitoimistolta työskennellessään kuulosta siltä. Perheen pienimmän aiheuttama kaoottinen taustameteli aiheuttaa hämmennystä Suzin asiakaspalavereissa. Mitä tapahtuu kun asiakkaat lopulta saavat Suzin kotikaaoksesta tarpeekseen? Suzi tarvitsee Engage 65:n ja sen lapsenkestävät mikrofonit.

▶️Tuotesuositus: Jabra Engage 65
Alan johtava langaton suorituskyky. Voit työskennellä poissa työpöydän läheltä langatonta yhteyttä menettämättä. Nauti erinomaisesta puhelun äänestä jopa kiireisissä toimistoissa, joissa on käytössä useita langattomia laitteita. Langaton DECT-kantomatka jopa 150 metriä. Käyttö on mahdollista myös johdollisena kuulokemikrofonina microUSB-johtoa käyttämällä. Edistynyt vastamelumikrofoni ja laadukkaat kaiuttimet varmistavat kristallinkirkkaat puhelut myös meluisissa toimistoissa. DECT-suojaustaso C vie langattomien puheluiden tietoturvan uudelle tasolle. Patentoitu laiteparin muodostus. 256 bitin AES-salaus. 128 bitin salaus. Täyttää Skype for Business Open Office -vaatimukset. Zoom sertifiointi.
1651231738_1058038_600

 

Mikä kokouksia vaivaa?

Joka ikinen viikko vietämme 5 miljardia tuntia virtuaalikokouksissa.* Kuvittele, kuinka paljon aikaa (ja rahaa) säästyisi mikäli palaverien kulku ei hidastuisi teknisten ongelmien tai häiritsevän taustamelun vuoksi. 

Anteeksi mitä?
50 prosenttia kannettavan tietokoneensa sisäänrakennettuja mikrofoneja kokouksissa käyttävistä työntekijöistä joutuu toistelemaan sanomisiaan.*

Kun taustameteli saa pääroolin
33 prosenttia ei-ammattikäyttöön suunniteltujen audiolaitteiden käyttäjistä kertoo saavansa valituksia virtuaalikokousten linjoille kantautuvasta taustametelistä.*

Soundcheckin aika
Vain neljä kymmenestä kannettavan tietokoneen sisäänrakennetun mikrofonin käyttäjästä kuvailee kokouskokemustaan ”korkealaatuiseksi”.**

Jabra_GN_logo_col_RGB_150ppi

*Work Trend Annual Report, Microsoft, 2023
**Jabra 2023 Certification Study