Siirry sisältöön

Leitz Ergo Cosy ergonominen työtila

Pysy liikkeessä ergonomisilla tuotteillamme

 

Luo mukava ja ergonominen työtila, joka pitää sinut valppaana. Paranna hyvinvointiasi luomalla vaivattomasti kutsuva ja joustava työtila, joka pitää sinut liikkeessä koko työpäivän.

 

Tutustu ergonomiseen Leitz Ergo Cosy -valikoimaan ja vinkkeihimme kotitoimiston ergonomian parantamiseen

Kotona työskentelyllä on erityisesti säädettävien työpöytien ja tuolien osalta puutteita. Tämä voi johtaa selkäkipuihin, niskavaivoihin, hartioiden kipeytymiseen ja moniin muihin huonosta asennosta johtuviin ongelmiin. Täältä löydät avun ergonomisen kotitoimiston perustamiseen.

 

Osta Leitz Ergo Cosy -tuotteita 50 €:lla – saat kaupan päälle Cosy-hiiren.

Lisätietoja kampanjasta Leitz:in sivulla.

 

Vinkkejä kotitoimiston ergonomian parantamiseen

 

Ergonominen työpöytä

Oma työtila antaa sinulle mahdollisuuden käyttää kunnollista tuolia ja työpöytää. Liika istuminen voi kuitenkin vaikuttaa terveyteen kielteisesti. Säädettävän pöydän avulla voit välillä nousta seisomaan.

 

Ruokapöytien ergonomiset järjestelyt

Jos sinulla ei ole työhuonetta tai tilaa kunnon työpöydälle, työskentelet todennäköisesti ruokapöydästäsi käsin. Koska istuimia ei tässä tapauksessa ole suunniteltu kokopäivätyöskentelyä varten, on erittäin tärkeää parantaa niitä esimerkiksi ergonomisella istuintyynyllä. Säädettävän kannettavan tietokoneen jalustan avulla voidaan saavuttaa oikea, niskaasi tukeva kannettavan tietokoneen katselukulma.

 

Ergonomiset järjestelyt keittiön pöydille

Kun keittiön pöytä on sopivan korkealla seisomista varten ja lähellä ruokaa ja juomia, se on erinomainen vaihtoehto ergonomiselle kotitoimistolle. Säädettävän jakkaran avulla voit vaihtaa istumisen ja seisomisen välillä. Koko päivän seisominen voi olla hyvin uuvuttavaa ja jopa kivuliasta nilkoille. Siksi väsymystä ehkäisevä matto on loistava lisä kotoa käsin työskentelyyn keittiön pöydille.