Siirry sisältöön

Nobo – nähdään toimistolla!

Nobo_Campaign_ideoi_uutta-1Hybridityö on tullut jäädäkseen, ja sen myötä toimiston rooli on muuttunut. Toimiston tulisi olla luova tila, joka kannustaa työntekijöitä työskentelemään yhdessä ja ideoimaan uutta. Toimiston sosiaalinen puoli on myös yksi sen suurimmista eduista: kuulumisten ja ideoiden vaihto kollegoiden kanssa. Kotitoimistolla niiden rooli jää luonnollisesti pienemmäksi. Tämän takia työantajan tulisi keskittyä luomaan toimistosta tila, joka motivoi työntekijöitä valitsemaan välillä työpaikan kotitoimiston sijaan. Toimistolla järjestettävät kokoukset tulisivatkin keskittyä tiimityöskentelyyn, ideoiden vaihtoon ja uuden suunnitteluun. Näin ollen visuaalisen viestinnän tuotteet ovat nyt ajankohtaisia ja entistä keskeisemmässä roolissa. Ne tukevat työnantajaa kannustamaan työntekijöitä palaamaan toimistolle, selkeyttävät viestintää tehden myös kokouksista tehokkaampia.

Nobo valkotaulut

Seinälle kiinnitettävät valkotaulut ovat ihanteellisia ideoiden ja muistiinpanojen kirjoittamiseen kokousten aikana. Tyylikkäiden ja huomaamattomien kehysten ansiosta valkotaulut voivat olla osa työympäristöäsi ja sen sisustusta. Nobo valkotaulujen ainutlaatuisen InvisaMount ™ -kiinnitysjärjestelmän avulla asennus on vaivatonta ja helppoa. Valikoimasta löytyy myös eri pintavaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Nobo lehtiötaulutelineet ja ilmoitustaulut

Lehtiötauluteline tarjoaa kannettavan tiimityöskentelyn työkalun, jota on helppo siirtää paikasta toiseen. Korkeussäädettävän jalustan ja kevyen rungon ansiosta lehtiötauluteline on joustava valinta. Ilmoitustaulut ovat taas ihanteellisia tärkeiden tietojen ja tilapäisten ilmoitusten välittämiseen. Niitä voidaan käyttää kokouksissa myös ideoiden ja muistiinpanojen nopeaan kiinnittämiseen.

Nobo taulutarvikkeet

Kun taulua hankkiessasi ostat myös Nobo valkotaulun aloituspakkauksen, niin saat kaiken tarpeellisen taulun tehokkaaseen käyttöön. Pakkauksesta löytyy niin valkotaulutussit ja magneetit kuin puhdistusaineet ja pyyhkimetkin. On myös hyvä huomioida, että laadukas puhdistusaine pitää valkotaulun kunnossa pitkään.

Nobo tuotteet kannustavat luovaan yhteistyöhön ja rohkaisevat osallistumaan keskusteluun. Niiden avulla saat luotua toimistosta tilan, jossa työnteko on viihtyisää ja kommunikaatio on selkeää. Nähdään siis toimistolla!