Siirry sisältöön

Toimiva ja informatiivinen jätteenlajittelupiste Durablen tuotteilla

 

Jätteiden käsittely on arkipäivää niin kotona kuin työpaikoillakin. Silti valitettavan usein jätteiden lajittelu ja mahdollinen kierrättäminen jää tekemättä ja usein syy on toimivan ja informatiivisen jätepisteen puuttuminen. Durable on luonut tähän akuuttiin tarpeeseen ratkaisun jossa yhdistetään  Durabin®-jäteastiat ja Duraframe®-magneettikehykset. Yhdistämällä nämä kaksi tuoteperhettä, luodaan tehokas lajitteluratkaisu jätteen keräämiseen.

Kierrätysastia, jossa on uusin jätemerkintäjärjestelmä

Koska kaikki toimijat ovat velvollisia lajittelemaan kierrätettävät jätteet mahdollisimman pitkälle, joustavat lajitteluastiat ja selkeät jätteiden merkinnät ovat tärkeä osa keräystä ja käsittelyä.

Tapa, jolla määrität jäteratkaisun, on erittäin tärkeä

Oikean koon kierrätysastioiden valinta voi alentaa siivouspalveluiden kustannuksia. Vaunun lisääminen vähentää roskaa, sillä roskakorit ovat aina siellä, missä niitä sillä hetkellä tarvitaan. Jätesäiliön oikea väri, toimialan värikoodien tai jätteen merkinnän mukainen, kannustaa oikeaan lajitteluun. DURABIN-sarja koostuu useimpiin yrityksiin sopivista jätesäiliöistä ja hygieenisistä lähteiden lajittelusarjoista, sarjasta lähes loputtomat vaihtoehdot.

Kestävä laatu:

Durabin®-jäteastiat on valmistettu kulutusta ja vaurioita kestävästä materiaaleista. Näin varmistetaan, että niitä voidaan käyttää useita vuosia.

Helppo puhdistaa:  

Durabin®-roskikset on helppo puhdistaa ja tyhjentää. Näin varmistetaan hygieeninen jätehuolto ja vähennetään bakteerien ja tautien leviämisriskiä.

Ympäristöystävällinen valinta: 

Käyttämällä Durabin-jäteastioita yrityksesi voi auttaa vähentämään kaatopaikoille päätyvän jätteen määrää. Tämä voi auttaa täyttämään yrityksesi ympäristötavoitteet ja parantaa sen yritysten yhteiskuntavastuun profiilia.

Mukautuvuus: 

Durabin-jäteastioita on saatavana erikokoisina ja -värisinä, joten ne voidaan mukauttaa yrityksesi tarpeisiin ja sisustukseen. Näin varmistetaan, että ne sopivat täydellisesti mihin tahansa työpaikkaan.

Monikäyttöisyys: 

Durabin-jäteastioita voidaan käyttää sekä pantti- että jäännösjätteelle, joten ne ovat monipuolisia ja käytännöllisiä. Tämä vähentää organisaatiosi käyttämien erilaisten jäteastioiden määrää.

Durablen_komponentit_lajittelupisteeksi