Siirry sisältöön

Lexmark Unison -tulostusjärjestelmä

Lexmark_Parhaat_yhdessäPitkälle kehitetty väriainetiede – jatkuvasti erinomainen kuvanlaatu, pitkäkestoinen järjestelmän luotettavuus ja hämmästyttävä kestävyys, kaikki yhdistyneenä innovatiiviseen tulostusjärjestelmään, jota ei tarvitse ravistaa. Tunnistat Unison-väriaineen Unison-merkinnästä. *

Unison_edut

Säästä aikaa

Lexmarkin tulostusjärjestelmä, joka on suunniteltu pitäen silmällä korkeaa suorituskykyä ja tuottavuutta, perustuu Unison-väriaineen käyttöön. Koostumuksensa ansiosta Unison-tulostus alkaa Lexmarkin aikaisempiin väriaineisiin verrattuna nopeammin, joten käyttäjän aikaa ei tuhlaannu asiakirjojen tulostumisen odotteluun.

Innovatiivinen rakenne

Unison-väriaineen koostumus on ominaisuuksiltaan ja suorituskyvyltään ainutlaatuinen. Väriainekasettia ei tarvitse ravistaa, samalla kun keskeiset tuoteominaisuudet on voitu toteuttaa.

Tarvikkeiden kehittyneet ominaisuudet

Lexmarkin tarvikkeiden käyttö on täysin hallinnassa! Tulostin hälyttää automaattisesti, kun tarvikkeet alkavat käydä vähiin. Ja kun tarvikkeet käyvät todella vähiin, tulostimesi näyttää arvioidun jäljellä olevan sivumäärän, jolloin käyttäjä tietää aina tarkalleen, milloin tarvikkeita on täydennettävä.

Tasaisen upea kuvanlaatu

Väriaineella saavutat tasaisen erinomaisen tulostuslaadun ja parannat toimiston tuottavuutta. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta Unison-väriaineella tulostetut asiakirjat näyttävät hienoilta ensimmäisestä sivusta viimeiseen. Mustavalkotulostuksessa Unison-väriaine tuottaa syvän mustan ja tasaiset harmaasävyt tarkkoine yksityiskohtineen. Väritulostuksessa Unison-väriaine toistaa värit täyteläisinä ja eloisina. Silloinkin, kun väriaine on vähissä, väri ei haalistu eikä kasettia tarvitse ravistaa.

Järjestelmän pitkäkestoinen luotettavuus

Unison-väriaineen ainutlaatuisen alhainen kitka parantaa aineen virtausta ja edistää sen kykyä siirtyä tehokkaasti sivulle. Unison-väriaine suojaa tulostusjärjestelmää vähentämällä pitkäkestoisten osien sisäistä kulumista. Tulostusjärjestelmä erillisine väriaine- ja kuvayksiköineen sekä suurkapasiteettisine kiinnitysyksiköineen maksimoi kyseisten osien käyttöiän ja takaa pitkän aikavälin luotettavuuden säästäen samalla viime kädessä aikaa, rahaa ja ympäristöä.

Hämmästyttävää kestävyyttä

Unison-väriaine merkitsee käänteentekevää harppausta eteenpäin kestävän kehityksen saralla. Tuoreen riippumattoman yrityksen toteuttaman käyttöikätutkimuksen mukaan Unison-kasettitekniikan sivukohtainen hiilijalanjälki on jopa 46 % Lexmarkin suurinta kilpailijaa pienempi.**

Ja Unison kuluttaa vähemmän energiaa kuin Lexmarkin aiemmat väriaineet, koska tulostuslämpötila on alhaisempi. Unison-järjestelmän kehittyneen väriainetieteen ansiosta energiansäästöt toteutuvat samalla kuin tuottavuus lisääntyy.

* Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa laitteissa.
** Perustuu Lexmarkin teettämään ja WSP Environment and Energy, LLC:n vuonna 2012 suorittamaan A4-laitteiden vertailuun.'

Katso Lexmark tonerit RCK-verkkokaupassa