Siirry sisältöön

Työpaikan tehokaksikko tarjoaa täydellistä laminointia ja aikaa säästävää paperin silppuamista

ilam_rexel_headerimage

Leitz iLAM – Täydellistä laminointia kaikkiin käyttötarpeisiin

Leitz iLAM asettaa uudet standardit laminoinnille. Helppokäyttöiset, kätevät ja vaivattomat iLAM laminointilaitteet on suunniteltu tuottamaan aina täydellisiä laminointituloksia. Älykkään tunnistinteknologian ansiosta asetuksia ei tarvitse ollenkaan erikseen määrittää. Leitz iLam laminointilaitteet tunnistavat automaattisesti asiakirjan koon ja paksuuden. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on “ON” ja “OFF”!

Leitz iLam laminointilaitteet sopivat sekä kodin laminointiprojekteihin että pitkäaikaiseen ammattikäyttöön, sillä ne lämpenevät nopeasti ja laminoivat asiakirjat vain muutamassa sekunnissa. Helppo ja patentoitu syöttöjärjestelmä ja jumiutumisenestoteknologia takaavat tasaisen ja laadukkaan tuloksen laminointikerrasta toiseen.

Ilam_laminaattorit

 

Rexel automaattiset paperisilppurit – Säästä aikaa

Oletko kyllästynyt seisomaan silppurin vieressä ja syöttämään sinne papereita vain muutamia kerrallaan? Rexel Optimum automaattiset paperisilppurit säästävät todistetusti 98 % silppuamiseen käytetystä ajasta. Käytä työpäiväsi tehokkaammin ja silppua paperit automaattisesti Rexelin silppureilla.

Muut automaattisten silppureiden edut:

  • Helppo käyttää: lisäät paperipinon lokeroon, suljet kannen ja valmis!
  • Hiljainen toiminta (55 dB)
  • Suuri silppuamiskapasiteetti, alkaen 50 arkista aina 750 arkkiin saakka
  • Sopii usealle käyttäjälle
  • Korkea turvallisuus ja 300X mallista ylöspäin silppurit ovat lukittavia

 

REXEL KAMPANJA 1.3.-30.3.2024

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa Rexel Optimum automaattinen paperisilppuri ja saada kaupan päälle Rexel Momentum paperisilppuri!

Kun ostat Rexel Optimum 50X, 100X, 150X tai 225X automaattisen paperisilppurin, niin saat ilmaiseksi Momentum X406 paperisilppurin.

Kun ostat Rexel Optimum 300X, 600X tai 750X automaattisen paperisilppurin, niin saat ilmaiseksi Momentum X410 paperisilppurin.

Sinun tarvitsee vain ladata ostokuitti ja jättää yhteystietosi Rexelin kampanjasivustolle ja Rexel lähettää sinulle kaupanpäällisen. Yhteystietojasi ei käytetä muuhun kuin kampanjalahjan lähettämiseen.

 

Leitz_Rexel_logot