Siirry sisältöön

RCK siirtyi uuden WMS-järjestelmän myötä reaaliaikaiseen työnkulkuun

vararaston-uusi-wms

Hyvä asiakkaamme,

viestimme 16.11. toimitusaikaviiveistä, jotka johtuvat uuden varastonhallintajärjestelmämme käyttöönotosta. Päivitimme järjestelmämme uuteen koska haluamme olla tulevaisuudessa nopeampia ja ympäristöystävällisempiä laadusta tinkimättä.

Olemme kuitenkin edelleen tilanteessa, jossa toimituksemme ovat pahoin viivästyneet. Kehitystä on tapahtunut ja viime viikolla pystyimme toimittamaan tuotteita 21 % enemmän kuin edellisellä viikolla. Tällä viikolla olemme saaneet toimitukseen maanantaina ja tiistaina yli 50 % enemmän tuotteita päivätasolla kuin aiemmin.

Asiakaslupaukseemme eli toimitus kahdessa arkipäivässä on vielä matkaa ja tällä hetkellä voimme luvata toimitukset noin viikon sisällä tilauksesta. Valitettavasti joudumme toteamaan, että toimitusaikaviiveet jatkuvat läpi joulukuun. Olemme investoineet lisäresursseihin, logistiikassa paiskitaan hommia kahdessa vuorossa ja pystymme joka päivä ottamaan kiinni liian pitkäksi venynyttä toimitusaikaa. Täyttöpalvelutoimitukset toimitamme palvelulupauksemme mukaisesti.

Olen pahoillani viivästyksistä ja teille aiheutuvasta haitasta, mutta olen edelleen vakuuttunut, että tämän alun harjoittelun jälkeen pystymme tarjoamaan teille entistä parempaa palvelua jatkossa.


Ystävällisin terveisin,

Jere Koskimo

toimitusjohtaja