Siirry sisältöön

Eurooppa-päivä

Eurooppapaiva

Huomenna helatorstaina 9.5. vietetään Eurooppa-päivää, jonka teemana on Euroopan rauha ja yhtenäisyys. Päivällä juhlistetaan historiallista Schumanin julistusta, jossa Robert Schuman esitti ajatuksensa uudenmuotoisesta poliittisesta yhteistyöstä, jonka ansiosta sota Euroopan maiden välillä olisi mahdoton. Schumanin ehdotusta pidetään nykyisen Euroopan unionin alkuna.

RCK:lla on laaja toimittajayhteistyöverkosto ympäri maailmaa. Pyrimme liiketoiminnassamme vastuullisuuteen mm. käyttämällä hyväksi todettuja ja vastuullisesti toimivia tavarantoimittajia ja valmistajia. Vastuullisuuden näkökulmasta suuri merkitys on myös sillä, että Euroopassa tuotetut tuotteet toimitetaan Suomeen lähialueilta.

Monilla eurooppalaisilla toimittajillamme on pitkä ja perinteikäs historia ja Eurooppa-päivän kunniaksi haluamme esitellä muutamia monista eurooppalaisista luottotoimittajistamme.

 

Faber-Castell

Faber-Castell on perheyritys 9. sukupolvessa. Tuotemerkin historia ulottuu vuoteen 1761, jolloin Kaspar Faber valmisti ensimmäisen lyijykynän. Nyt yli 250 vuotta ensimmäisten tuotteiden valmistamisen jälkeen, Faber-Castellin laaja valikoima kattaa kaikenlaiset huippulaadukkaat kirjoitus- ja piirustusvälineet niin toimisto-, harrastus- kuin taiteilijakäyttöönkin.

Vastuullisuus näkyy yrityksen toiminnassa monella tasolla. Faber-Castell on pioneeri vastuullisuusasioissa omalla alallaan: Metsät, joista kynien raaka-aineet tulevat, ovat FSC- tai PEFC-sertifioituja, yritys on sitoutunut biodiversiteetin säilyttämiseen tähtääviin toimiin ja löytämään uusiutuvia energialähteitä tuotantoonsa.

Tästä linkistä pääset tutustumaan koko Faber-Castell-valikoimaamme.

fabercastell

 

Novus-Dahle

Novus-Dahle on kahden saksalaisen vahvan brändin yhteenliittymän tulos. Molemmilla brändeillä on pitkät perinteet: Dahle-tuotteita on suunniteltu jo vuodesta 1930 ja Novuksen ensimmäiset toimistotarvikkeet ovat vuodelta 1949. Yrityksen päätoimialana ovat korkealaatuiset ja kestävät toimistotarvikkeet erilaisista leikkureista nitojiin.

Novus-Dahlella panostetaan ja uskotaan innovaatioiden voimaan. Tuotteet on tehty kestämään ja niiden suunnitteluun ja tuotekehitykseen on käytetty aikaa ja osaamista. Ennen kaikkea Novus-Dahlen tuotteet ovat käytännöllisiä, ergonomisia ja turvallisia.

Näistä linkistä pääset tutustumaan koko Novus ja Dahle -valikoimaamme.

novus_dahle

 

Victor Stationary

Victor Stationary on yksi Euroopan johtavia paperituotteiden valmistajia. Sen historia ulottuu yli 80 vuoden taakse. Pitkä historia takaa huolellisesti suunnitellut tuotantotekniikat ja pettämättömän laadun. Yritys arvioi ja kehittää tuotantotekniikoitaan jatkuvasti.

Ympäristönarvot ovat Victor Sationaryn bisnesetiikan keskiössä. Yritys pyrkii investoimaan tapoihin, joilla sen toiminta olisi mahdollisimman vähän ympäristöä kuluttavaa mm. lisäämällä kierrätettävien materiaalien käyttöä. Ympäristöarvoista kertovat sertifikaatit: FSC® (FSC - C092742), PEFC (PEFC/19-31-05) ja Pohjoismainen ympäristömerkki - Joutsenmerkki.

Tästä linkistä pääset tutustumaan koko Victor Stationary -valikoimaamme.

victorstationary

 

Varta

Varta on saksalainen yritys, joka valmistaa paristoja ja akkuja. Vartan historia ulottuu yli sadan vuoden päähän, 1800-luvulle asti. Oman alansa edelläkävijänä yrityksen tuotteilla on ollut suuri rooli mm. autojen kehityksessä: Ensimmäinen Thomas Edisonin ostama ja ajama auto, on ensimmäinen amerikkalainen sähköauto, jonka Vartan Adolf Müller toi Saksan markkinoille. Sen energianlähteenä toimivat VARTA®n edeltäjän, AFA:n akut. Lisäksi Varta on kehittänyt mm. ensimmäiset autojen ajovaloille tarkoitettu akut.

Vartan monipuolista ja laadukasta paristovalikoima löytyy RCK:n verkkokaupasta.

varta-1

 

Rapesco

Myös Rapesco kuuluu RCK:n pitkäaikaisiin Euroopassa päämajaansa pitäviin toimittajiin. Heillä on lähes 70 vuoden kokemus toimistotarvikkeista. Rapescon tuotteet uudistuvat nopeasti ja heidän valikoimansa reagoi nopeasti kuluttajien muuttuviin tarpeisiin. Rapescon tavoitteena on olla Euroopan johtavia vastuullisia toimistotarvikkeiden jakelijoita. Suosituimpia tuotteita pyritään muuttamaan ekologisemmiksi laadusta ja innovatiivisuudesta tinkimättä.

RCK:n Rapesco-tuotteiden valikoimaan kuuluu mm. lävistäjiä ja nitojia.

rapesco