Siirry sisältöön

Upeaa äänenlaatua toimisto- ja hybridityöhön

POLY-kuulokkeiden vastameluntorjunta on uudella tasolla -
BEAT NOISE WITH POLY

Tuottavuuden mahdollistaminen koko yrityksessä edellyttää viestintää, joka on helppoa, helposti saatavilla ja selkeää - riippumatta siitä, missä työntekijät ovat. Kyky kuulla ja puhua selkeästi puhelun molemmin puolin tekee yhteistyön tehokkaammaksi ja tarjoaa paremman kokemuksen kaikille.

 

Hybridityöntekijän kokemat haasteet

Beat-Noise-with-Poly_Haasteet

Poly luo optimaaliset työskentelyolosuhteet

Kun harkitset melua vaimentavia vastamelukuulokkeita, on tärkeää huomata, että käytössä on eri tekniikoita ja miten ne toimivat myös puhelunvastaanottajan puolella eikä ainoastaan omassa kuuntelussa. Kaikki Poly USB -kuulokkeet ja henkilökohtaiset kaiutinpuhelimet ovat yhteensopivia suosituimpien äänialustojen kanssa: Microsoft Teams, Skype, Cisco, Google Cloud ja Avaya. Tuetut käyttöjärjestelmät: macOS, Android, iOS, Windows.

 
Poly Voyager Focus 2 -vastamelukuuloke

Voyager Focus 2 -kuulokemikrofoni tarjoaa Polyn erinomaisen akustiikan. Kovat ja häiritsevät taustaäänet vähenevät edistyneen digitaalisen hybriditoimisen ja kolmitasoisen ANC:n ansiosta. Saat käytyä tärkeitä keskusteluita luotettavasti. Mukana latausasema, jolla lataat kuulokkeet kätevästi.

Poly Voyager Focus 2_USB-C, Black, Headset_Right Facing

 

 

Poly Voyager Surround 85

Koe rajaton tuottavuus puomittomalla Bluetooth-kuulokemikrofonillamme, joka on suunniteltu tarjoamaan täyteläinen, selkeä ääni puheluihin ja musiikin kuunteluun. Nauti optimaalisesta käyttömukavuudesta, mukautuvasta ANC:stä ja langattomasta latauksesta, jotta voit työskennellä vaivattomasti missä ja milloin vain. Microsoft Teams Certified. UC-sertifioitu. Bluetooth 5.3 versio. Mikrofoni:. Aktiivinen melunpoisto, 10 sisäistä mikrofonia.

1707223478_1061339_600

 

Poly Blackwire 8225 Headset +USB-C/A 

Langallinen kuuloke on helppokäyttöinen ja luotettava. UC-sertifioitu. Tankomikrofonin pituus on 135 mm, ja se kääntyy 290 astetta. Taajuusvaste 100-10000 Hz. Herkkyys -38 dBV/Pascal Aktiivinen melunvaimennustekniikka: SoundGuard DIGITAL Technology, Acoustic Fence -tekniikka, Dynaaminen EQ -optimoitu, kaiun vaimennus. säädöt: Vaimennus, äänen voimakkuus, vastaus/loppu, vastamelutoiminto (ANC) päällä/pois.

1707295333_1061333_600

 

Poly Voyager Free 60 -vastamelunappikuulokkeet

Aidosti langattomat mikrofonilla varustetut kuulokkeet upeassa latauskotelossa. Aktiivinen melunpoisto Hybrid-Active Noise Cancelling-tekniikka. Bluetooth käyttöetäisyys enintään 30 m. Litiumioni-akun kesto jopa 24 tuntia, latausaika 2 tuntia Pakkauksen sisältö: 3 korvatyynyt (pienet, keskikokoiset, suuret), USB-C latauskaapeli, 3,5 mm:n äänikaapeli, BT700 Bluetooth USB-C -sovitin, latauskotelo.

1707288209_1061336_7_600

 

Poly Sync 20 -kaiutinpuhelin

Liitettävyys: langaton Bluetooth 5.1 ja langallinen USB-C/A 3 mikrofonia. Säädöt: vaimennus, volyymi, virta päällä/pois, vastaus/loppu, paritustila. Microsoft Teams-painike. Mukana toimitetaan kantolaukku. Litiumioni-akun kesto jopa 20 tuntia, latausaika 4 tuntia.

1708075901_1061324_1_600

 

NÄIN TEKNOLOGIAMME AUTTAVAT PUHELUITASI JA KESKITTYMISTÄSI

Melua vaimentava mikrofonipuomi

Jotta taustaäänet eivät keskeyttäisi puhelua, monissa Poly-kuulokkeissa on melua vaimentava mikrofonin puomi. Näissä puomissa on erityinen suuntaava kaksoisporttimikrofoni, joka poimii käyttäjän suuhun kohdistuvan äänen. Kaikista suunnista tulevat äänet, kuten taustaäänet, poimitaan yhtä suurella amplitudilla molempiin mikrofoniportteihin, ja näin ollen ne kumoavat toisiaan, mikä vähentää kaukana olevan osapuolen (soittajan/soittajien) kuulemaa taustakohinaa.

Akustinen aitaus – Acoustic Fence

Lähetysmelun vaimentamista voidaan parantaa, kun lisätään fyysisesti erillisiä lisämikrofoneja, kuten Poly-kuulokkeissa, joissa on Acoustic Fence -tekniikka.

Yksi lisämikrofoni:
Polyn Acoustic Fence -teknologia, joka on Blackwire 8225 -kuulokkeessa, käyttää pitkää melua vaimentava mikrofonipuomi, jossa on lisämikrofoni korvakupissa. Tämä lisämikrofoni mikrofoni poimii taustamelun, ja DSP:n avulla tämä melu minimoidaan käyttäjän äänestä.

Useita lisämikrofoneja:
Voyager Focus 2 tarjoaa entistäkin paremman lähetysmelun vaimentamisen lyhyemmästä mikrofonipuomista huolimatta. Tässä toteutuksessa Poly:n Acoustic Fence -tekniikka käyttää neljää mikrofonia - kaksi mikrofonia puomissa ja yksi kummassakin korvakupissa - luodakseen virtuaalisen kuplan, joka on keskittynyt käyttäjän suun etuosaan. Kaikki tämän kuplan ulkopuolella oleva (tyypillisesti melu) jätetään huomiotta.

Kuuluvuusalueen rajaaminen

Käyttämällä omaa digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing, DSP) Poly voi edelleen vähentää lähetyskohinaa. Poly Savi 8200-sarjassa käytetään melua vaimentavaa mikrofonipuomia sekä lähikeskustelun rajoittamiseksi kutsuttua ominaisuutta, joka on suunniteltu vähentämään läheisten keskustelujen tasoa. Melunvaimennuksen todellinen taso voidaan konfiguroida Poly-ohjelmiston avulla.

Melunvaimennusmikrofoni

Tuotteissa, joissa ei ole mikrofonipuomia, kuten Voyager Free 60 UC, Voyager Surround 80 UC ja Voyager Surround 80 UC, ja Voyager 6200 UC, käytetään useita mikrofoneja sekä säteenmuodostustekniikkaa, jolla keskitytään käyttäjän ääneen ja minimoidaan samalla taustamelu.

WindSmart tuulen äänen suodatus

Polyn WindSmart-teknologia on langattomia kuulokkeita varten kehitetty oma teknologia. Se on suunniteltu vähentämään tuulen aiheuttamaa melua puheluiden tai puheviestinnän aikana ulkoympäristöissä. Se käyttää kehittyneitä algoritmeja ja mikrofonin suunnittelua tuulen melun vaimentamiseen ja tuottaa kuulijalle selkeämmän äänenlaadun. WindSmart-teknologia auttaa parantamaan äänen yleistä selkeyttä ja käyttäjäkokemusta erityisesti tuulisissa olosuhteissa.

Aktiivinen vastamelun poisto ANC

Aktiivinen melunvaimennus (ANC) on teknologia, jota käytetään kuulokkeissa, korvakuulokkeissa tai muissa audiolaitteissa vähentämään ei-toivottua ympäristömelua. Se toimii käyttämällä sisäänrakennettuja mikrofoneja ulkoisten äänien sieppaamiseen ja tuottaa melunestosignaaleja, jotka kumoavat nämä ei-toivotut äänet. Torjumalla aktiivisesti ulkoista melua, ANC auttaa luomaan hiljaisemman ja syvällisemmän äänikokemuksen. Se on erityisen hyödyllinen ympäristöissä joissa on jatkuvaa tai toistuvaa taustahälyä, jolloin käyttäjät voivat nauttia musiikista, podcasteista tai puheluista ilman ympäröivien äänien häiritseviä ääniä.

Hybridi ANC

Hybridi ANC:ssä lisämikrofonit on sijoitettu korvakupin ulkopuolelle korvakupin sisällä olevien mikrofonien lisäksi. Mikrofoneilla mitataan sekä käyttäjän kuulemaa että taustameluääniä. Tämä mahdollistaa laajemman taajuusalueen taustaäänien vähentämistä varten ja samalla aikaansaadaan luonnollisempi sivuääni käyttäjälle puheluiden aikana.

Sopeutuva Hybridi ANC

ANC:n ja Hybridi ANC:n lisäksi Adaptive Hybrid ANC mukautuu automaattisesti käyttötapasi mukaan ja vaimentaa juuri oikean määrän melua hiljaisen ja mukavan kokemuksen takaamiseksi. Olipa kyseessä sitten täpötäysi kahvila tai vilkas työmatka, unohda ympärilläsi oleva hälinä. Ja kaksiasenteinen läpinäkyvyys tilan avulla voit virittäytyä takaisin luonnolliseen ympäristöön.

POLY

1. Factworks: Poly Global Segmentation Research, 2021