Siirry sisältöön

SliderMouse Pro -keskihiiri tuo rennon työskentelyasennon

Työtyytyväisyys ja tuottavuus paranevat, kun työskentelyasento on tasapainoinen ja rento. Haluamme mullistaa toimistotyön ja parantaa työntekijöiden terveyttä ja työhyvinvointia sekä ehkäistä työstä johtuvia vaivoja. Lisäksi saat 50 euroa rahaa takaisin. Käteispalautustarjous on voimassa kaikille Pro-keskihiirimalleille 27. toukokuuta ja 15. syyskuuta 2024 välisenä aikana.

50 euroa takaisin kun ostat PRO mallin keskihiiren

 

 

SliderMouse Pro on keskitetty hiiri, jonka avulla voit tehdä työpöytätyötä mukavissa, ergonomisissa asennoissa - jopa ilman venyttelyä, vääntelyä ja rasitusta. Uusi kursorin navigointimme intuitiivisella mekaanisella navigointipalkilla on integroitu SliderMouse Pro -hiiren yläosaan, jolloin kätesi voivat vapaasti levätä mukavasti hiiren koko leveydellä. Jotta voit tehdä siitä omanlaisesi, olemme tehneet siitä saumattoman ja mieltymyksiisi sopivan muotoilun erikokoisilla ja eri materiaaleista valmistetuilla magneettisilla rannetuilla.

  • Rento työskentelyasento parantaa työhyvinvointia ja tuottavuutta.
  • Muokattavissa yksilöllisten fyysisten tarpeiden ja tyylivaatimusten mukaisesti.
  • Navigationbar-tangolla voidaan hallita molemmilla käsillä ja se vaatii vain kevyen kosketuksen.

SliderMouse Pro:n käyttöönotto on helppoa

Liitä SliderMouse Pro tietokoneeseen tai Maciin Bluetoothilla, USB-vastaanottimella tai kaapelilla haluamasi menetelmän mukaan. Sopii minkä tahansa kokoiselle näppäimistölle. Hallitse useita näyttöjä ja muokkaa ohjelmoitavat painikkeet suosikkipikatoimintoihisi.

Contour SliderMouse Pro keskitetty hiiri
Työskenteletpä sitten tuntikausia tai selaat vain nettiä, Contour Designin SliderMouse tekee kaikenlaisista tehtävistä varmasti helpompia ja miellyttävämpiä kuin ennen.
Contour_SliderMouse_Pro_tuotekuva_600x350
Uusi muotoilu ja parempi ergonomia navigationbar-tangon ansiosta. SliderMouse Pro on keskitetty hiiriohjain, joka parantaa toimistotyön mukavuutta ja ergonomiaa ja vähentää kurottelua, vääntymistä ja rasitusta. Osoitinta ohjataan uudella mekaanisella navigationbar-tangolla, jonka käyttö on intuitiivista.
Contour_SliderMouse_Pro_käyttökuva_600x350
Ainutlaatuinen muotoilu pitää käden ja ranteen luonnollisessa asennossa, ja rullapalkki mahdollistaa tarkan kursorin ohjauksen ilman, että kättä tarvitsee liikuttaa edestakaisin. Sisäänrakennettujen kopioi/liitä-painikkeiden ansiosta tekstiä tai kuvia on helppo siirtää nopeasti sovellusten välillä, ja omat painikkeet eteenpäin/taaksepäin-navigointia varten tekevät verkkoselailusta helppoa.

 


 

Contour RollerMouse Mobile ergomominen keskihiiri matkakäyttöön

RollerMouse matkakäyttöön
RollerMouse Mobile on kompakti ja langaton versio Contourin tunnetusta keskitetystä hiirestä.
Ota keskihiiri mukaan työmatkoilla
Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta keskihiiri on kätevä myös työmatkoilla.
Keskihiiren ergonomia matkalle mukaan
RollerMouse Mobile tarjoaa hyvän työskentely ergonomian kompaktissa koossa.

Tehokasta työskentelyä myös liikkuvaan työntekoon 

Kompaktissa alumiinikotelossa on älykkäät pikanäppäimet, joiden avulla työskentelet tehokkaammin. Nämä ovat viisi ohjelmoitavaa näppäintä, joiden avulla voit esimerkiksi kopioida/liimata yhdellä napsautuksella ja minimoida näin päivittäisten napsautusten määrän. Lisäksi rullapalkissa on sisäänrakennettu napsautustoiminto. Se liitetään joko kaapelilla tai USB-donglella (plug-and-play) tai Bluetooth 4.0:lla.

Kannettava muotoilu

Nykyään monet toimistotyöntekijät työskentelevät viikon aikana eri paikoissa. RollerMouse Go -hiiren avulla voit säilyttää hyvän ergonomisen työasennon, vaikka olisitkin usein liikkeellä. RollerMouse Mobile on suunniteltu kestävään alumiinirunkoon, joka kestää kantamista. Pienen ja kompaktin kokonsa ansiosta se on erittäin helppo ottaa mukaan, sillä se ei vie paljon tilaa. Se on varustettu tyylikkäällä ja kestävällä suojuksella, joka suojaa sitä vaurioilta.