Valmiina jouluun

Oletko ajatellut millainen marraskuu olisi, jos vuoden tärkeimmät lahjat olisivatkin jo kunnossa, tilattu, tai vaikka jo toimitettu?

Kaunis kattaus, klassinen designmaljakko, käytännöllinen kasari, pehmeä peitto, luotettavin lahjakortti… Sopivan joululahjan keksiminen yhteistyökumppanille, työkaverille tai henkilökunnalle voi olla haastavaa. Hyvät lahjat viedään käsistä, ja päätöksentekoon menee yleensä enemmän aikaa kuin arvioidaan. Laadimme muistilistan joululahjojen suunnitteluun, jotta sinun lahjojen hankinta olisi mahdollisimman sujuvaa ja huoletonta.

Muistilista suunnitteluun:

  • kenelle lahja annetaan: yhteistyökumppaneille, asiakkaille, henkilökunnalle?
  • budjetti, minkä arvoisia lahjoja annetaan?
  • aikataulu: koskaan ei ole liian aikaista ojentaa joululahja, onko jokin tilaisuus missä esim. henkilökuntaa muistetaan?
  • halutaanko lahja, lahjapaketti tai kortti yksilöidä?
  • lähetetäänkö lahja vai annetaanko kasvotusten?

Kenties sinulla on myös toimiston tai omat joulujuhlat tiedossa? Lue alla vinkkimme juhlasuunnitteluun!

Vinkit onnistuneeseen joulujuhlasuunnitteluun:

  1. Listaa juhlasuunnitteluun liittyvät tehtävät ylös itsellesi. Listan avulla on hyvä seurata mitä kaikkia asioita järjestämiseen sisältyy ja ketkä ovat mistäkin asiasta vastuussa. Omaa listaa keventämään kannattaa kutsua myös muita henkilöitä mukaan juhlasuunnitteluun ja luoda järjestämisestä yhteinen mukava kokemus.
  2. Valitse juhlatila ja päätä vierasmäärä; nämä antavat juhlille raamit, jonka sisään kokonaisuutta on hyvä alkaa rakentaa. Juhlatilan valitsemisessa tärkeitä valintakriteereitä ovat hinnan lisäksi sijainti, koko sekä paikan soveltuvuus juhliin. Vieraslistaa miettiessä on hyvä kutsua henkilöitä hieman enemmän kuin mitä määrällisesti odottaa juhliin tulevan, aina joku on estynyt tulemaan.
  3. Tarkista juhliin käytettävä budjetti. Budjetti koostuu monesta eri asiasta kuten juhlatilasta, tarjoiluista, koristelusta ja juhla-asusteista. Juhlabudjettia rakentaessa on hyvä varautua mahdollisiin lisäkuluihin.
  4. Tee juhlista oman näköiset. Erilainen ohjelmanumero tekee tapahtumasta ikimuistoisen. Joulujuhliinkin voi keksiä oman erityisen teeman, jonka käyttäminen on hauska tapa erottautua ja antaa keskustelunaihetta vieraille.
  5. Aloita suunnittelu ajoissa. Kiireetön aikataulu helpottaa juhlan järjestäjää pysymään stressittömässä aikataulussa ja mahdollistaa oman osallistumisen juhliin viime hetken järjestelyjen sijaan.

Onnistunutta joulujuhlan suunnittelua!

Klikkaa sopivin tuote verkkokaupan valikoimasta, tai ole rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopivin vaihtoehto:
brandaamo@paperipalvelu.fi
Voit myös soittaa
Minna 020 7750 498
Kati 020 7750 415

Jouluostoksille

Back to top