RCK Finlandin toiminta koronaviruksen aikana – turvataan hyvä asiakaspalvelu ja varmistetaan työntekijöiden terveys

 

Olemme RCK Finlandilla seuranneet jatkuvasti koronaviruksen (COVID-19) etenemistä viranomaistahoilta sekä tehneet omia ennakoivia muutoksia toimintaamme keskittyen varmistamaan työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden sekä turvaamaan erinomaisen asiakaspalvelun.

Teemme kaikkemme, jotta toimituksemme sekä asiakaskokemuksemme olisi mahdollisimman hyvä. Meille on äärimmäisen tärkeää, että voimme tarjota edelleen erinomaista palvelua asiakkaillemme. Toimittajayhteistyömme on tiivistä ja siten pyrimme varmistamaan tuotteiden saatavuudet sekä pitämään toimitusajat mahdollisimman normaaleina. Kyseessä oleva tilanne voi vaikuttaa tiettyjen tuotteiden saatavuuteen tai hintoihin.

 

Olemme jo edellisen viikon aikana siirtyneet asteittain etätyöskentelyyn ja maanantaista 16.3. lähtien kaikki toimihenkilömme työskentelevät kotitoimistoista käsin. Meidät tavoitat normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse sekä tarvittaessa muilla yhteydenpitosovelluksilla mm. etäkokouksia pitämällä.

 

Varastomme jatkuvan toimivuuden varmistamiseksi olemme laatineet toimintatavat, joilla estämme viruksen leviämisen. Tällaisia ovat mm. työskentely etäällä toisistaan ja ulkopuoliset vierailut on kielletty. Seuraamme terveyttämme ja emme tule työpaikalle, jos olotilassa on pienikin muutos.

 

Merkitsettehän tilauksia tehdessänne selkeästi tilauksen yhteyshenkilön/ vastaanottajan sekä puhelinnumeron, jotta voimme varmistaa toimitusten perille saattamisen.

 

Pidetään yhdessä toisistamme hyvää huolta ja varmistetaan siten sekä terveys että turvallisuus!

 

 

Back to top