Brändäämö

Oli kyseessä personoidut paperituotteet, yritys-, mainos- tai henkilöstölahjat, saat kaiken saman katon alta – ideoinnin, suunnittelun, tuotannon sekä logistiikan.

Brändäämö-palvelumme lähtökohtana on ymmärtää asiakkaan brändi, tarpeet ja kohderyhmät, eli mitä tuotteilla halutaan viestiä. Laajimmillaan yhteistyömme tarjoaa verkkokaupasta tilattavan brändituotteiden kokonaisvalikoiman. Näin voimme taata kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun jakeluteineen. Palvelemme myös yksittäistilausten sekä erilaisten kampanjakokonaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Parhaimmillaan brändituote on käytössä päivittäin ja muistuttaa antajastaan pitkään. Mitä sinun yrityksesi haluaa viestiä?

Logistiikkapalvelut

Yli 70 vuoden ajan olemme tarjonneet logistiikkapalvelua pääkaupunkiseudulla. Kun kuljetus ja varastointi ovat edelleen omissa käsissämme, voimme palvella nopeasti ja henkilökohtaisesti. Se on meille ylpeyden aihe.

Omat kuljettajamme ovat erityinen lenkki koko palveluketjussamme. He tuovat tilatut tarvikkeet yhteen paikkaan, tai purkavat tilauksen erityistoiveen mukaan vaikka kerroksiin tai eri pisteisiin. Juttele kuljettajillemme, he tuovat terveisesi paluukyydissä.

Uutena palveluna kuljetamme, varastoimme ja hallinnoimme myös asiakaskohtaiset markkinointimateriaalit. Säilytämme materiaalit varastossamme ja tapahtuman tullen kasaamme tarvittavat tuotteet ja tapahtuman tarvikkeet ennakkotilauksen mukaan. Sitten kyyditsemme ne paikan päälle, kokoamme esim. messuständin paikalleen ja tulemme purkamaan sen tapahtuman päätyttyä. Palautamme tavarat varastoon, omille paikoilleen, mistä ne ovat jälleen tilattavissa seuraavaan tapahtumaan.

Kun materiaalit säilyvät siisteinä ja helposti tilattavissa, niitä voi kierrättää useita kertoja – näin säästyy sekä luontoa että rahaa. Logistiikan ja tuotteiden hallinta sekä koordinaatio asiakkaan kanssa ovat tämän palvelun ydintä.

Täyttöpalvelu

Oletko tullut ajatelleeksi, kuinka kannattavaa on käyttää työaikaa toimistotarvikkeiden valintaan, tilaamiseen ja hallinointiin tai ehkä jopa ostoksilla käymiseen?

Täyttöpalvelumme helpottaa toimistotarvikehankintoja ja vapauttaa työntekijäsi oman ydintyönsä tekemiseen. Palvelun avulla saat optimoitua tilaus-, toimitus- ja laskutustapahtumat sekä minimoitua hankinnan kokonaiskustannuksia. Palvelun avulla varmistat tehokkaan ja
toimivan toimistotarvikehuolloin ja yhtenäisten toimintatapojen käyttöönoton. Täyttöpalvelun asiakkaalla on aina oikeat, tarkoituksen mukaiset ja sovitut tuotteet saatavilla ilman hankalia tilausrutiineja.

Täyttöpalvelu käytännössä:

  1. Tarvekartoitus: Edustajamme kartoittaa yhteistyössä kanssasi tuotteiston, joka sisällytetään täyttöpalveluun. Samalla sovitaan tarkastus- ja täydennysrytmistä ja muista toimintatavoista kuten esim. kulkemisesta kiinteistössä jne.
  2. Varaston perustaminen: Laitamme varastonne järjestykseen ja nimiöimme hyllyjen reunukset viivakoodein, siten että jokaisella tuotteella on oma, merkitty paikkansa.
  3. Varaston hoito: Täyttöpalvelutiimimme käy sovitussa aikataulussa tarkastamassa puutteet, joiden perusteella tehdään täydennystoimitus.
  4. Toimitukset: Toimitamme tuotteet hyllyyn ja pidämme varaston järjestyksessä. Huolehdimme pakkausjätteistä ja esim. tyhjien värikasettien kierrätyksestä. Jokaisesta täydennystoimituksesta saat lähetyslistan, josta näet toimituksen sisällön.
  5. Laskutus: Tästä kaikesta saat halutessasi vain yhden koontilaskun kuukaudessa. Tuotteiden saatavuus paranee ja kiertonopeus kasvaa. Täyttöpalvelusta ei aiheudu lisäkustannuksia verrattuna perinteisiin toimintamalleihin.

PP Shoppi

Mistä löytyy lisää kopiopaperia? Entä teipit, sakset, nitojat, niitit, liittimet, kopiopaperit, värikasetit, mapit, kansiot, lomakkeet, kirjekuoret järjestykseen uudella silmiä hivelevällä tavalla. Meiltä nämä työpaikkatarvikkeet löytyvät Toimistotarviketaivaasta.

Onko yrityksessäsi käytössä hyllypiste, joka kaipaa uudistusta ja houkuttelisi kadonneen kynänmetsästäjät etsimään tarvittavat tuotteet itse? Vai puuttuuko kyseinen tarviketaivas teiltä vielä kokonaan?

Me suunnittelemme lattiasta kattoon koko huoneen valmiiksi: Lattia- ja seinätarrat, tapetit, kalusteet, katto ja valaistus. Toteutamme sopivimman ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan toiveiden mukaan. Valitsemme käytännöllisimmät vaihtoehdot toteutukseen yhdessä sovitun budjetin mukaisesti.

Haluatko että hyllytyspiste suunnitellaan teidän värityksen ja muun graafisen ohjeistuksen mukaan, vai voisiko se näyttää jolyain ihan muulta?

Sopisiko teille viidakko, avaruus, tähtitaivas, katukuva, metsämaisema vai satulinna? Vain mielikuvitus on rajana.

Mikä saa sinun päiväsi rokkaamaan?

Back to top