Osta HP tuplaväripakkaus, saat 20 € S-Ryhmän lahjakortin!

 

HP:n tulostustarvikkeet on suunniteltu ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen. Luota alkuperäisiin HP-kasetteihin, jotta saat aikaan ansaitsemasi vaikutelman. Vaihtoehdot uskottelevat olevansa ympäristöystävällinen valinta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa jotain ihan muuta. Alkuperäiset HP-värikasetit on suunniteltu tuottamaan parhaita tuloksia yhdessä tulostimesi kanssa. Lisätietoja löydät osoitteessa hp.com/recycle.

Varmista ettei tulostustarvikkeet lopu kesken. Ostamalla RCK Finlandilta HP:n tuplaväripakkauksen 19.7.2019 mennessä, saat S-Ryhmän lahjakortin 20 € kaupan päälle. Scrollaa alas ja lue lisää.

 


HP valmistaa käyttämällä kierrätettyä sisältöä

HP kierrättää kasettinsa suljetussa kierrätysprosessissa. HP Planet Partners -ohjelman kautta kierrätetyt kasetit käytetään uusien HP-kasettien raaka-aineena.

Laadukas tulostus vähentää hävikkiä

HP-kasetit tuottavat luotettavan tulostuslaadun. Tulostat sivuja uudelleen harvemmin ja jätettä syntyy vähemmän.(1) Pilalle menneet sivut ovat suurin osan tulostamisen ympäristövaikutuksesta.

HP tarjoaa maksutonta ja kätevää kierrätystä

HP Planet Partners -kierrätysohjelman ansiosta alkuperäiset HP-kasetit voi palauttaa maksutta ja helposti. Se auttaa vähentämään tulostamisen ympäristövaikutusta.(1,2)

 

HP:n valmistus vaikuttaa ympäristöön vain vähän

HP on saanut palkintoja hiilijalanjäljen pienennystavoitteiden saavuttamisesta liiketoiminnassaan ja toimitusketjuissaan, toimittajat mukaan lukien.


Osta HP tuplaväripakkaus, saat 20 € S-Ryhmän lahjakortin.

Säästät sekä luontoa että tulostuskuluja, kun ostat HP:n alkuperäisiä moniväripakkauksia. Kampanja voimassa 19.7.2019 asti. Toimi nopeasti, sillä lahjakortteja rajoitettu määrä.

     

Palauta värikasettisi

On olemassa kolme helppoa tapaa palauttaa käytetyt HP-värikasetit:

Yksittäiset palautukset: Palauta värikasetti tulostetulla palautustarralla varustettuna tai palautuskuoressa.

Useiden värikasettien palautukset: Käytä keräyslaatikoita – toimitus ja nouto sisältyvät palveluun ja sen voi tilata verkosta.

Palautus HP-jälleenmyyjien kautta: Toimita värikasetit HP-jälleenmyyjälle.

Palautuskuoret ja keräyslaatikot voi tilata osoitteesta: hp.com/recycle.


Ympyrä sulkeutuu…

Pautetut värikasetit käyvät läpi monivaiheisen kierrätysprosessin, jossa syntyy uudelleenkäytettävää materiaalia HP-värikasettien ja päivittäistavaroiden valmistukseen. Kierrätys tapahtuu sertifioidulla laitteistolla ja prosesseilla Ranskassa ja Saksassa.

Back to top