Siirry sisältöön

Mullista työpisteesi uraauurtavalla ergonomialla

Työtyytyväisyys ja tuottavuus paranevat, kun työskentelyasento on tasapainoinen ja rento. Haluamme mullistaa toimistotyön ja parantaa työntekijöiden terveyttä ja työhyvinvointia sekä ehkäistä työstä johtuvia vaivoja.

 

Ergonomian ja muotoilun harmoniaa

”Terveydestä ja onnellisuudesta ei pidä koskaan tinkiä.” Tätä neuvoa noudatamme aina.

SliderMouse Pro on uusimpia lisäyksiä Contourin mallistoon. Niissä yhdistyvät tyylikäs muotoilu sekä kehon jännityksiä ehkäisevät toiminnot. Työtyytyväisyys ja tuottavuus paranevat, kun työskentelyasento on tasapainoinen ja rento. Haluamme mullistaa toimistotyön ja parantaa työntekijöiden terveyttä ja työhyvinvointia sekä ehkäistä työstä johtuvia vaivoja.

Työnteossa on siirrytty hybridimalliin, jossa voidaan työskennellä niin toimistossa kuin kotonakin, minkä vuoksi Contour tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka miellyttävät silmää ja sopivat työpöydälle missä tahansa se sijaitseekin. SliderMouse Pro noudattaa skandinaavisen designin periaatteita yhdistäen korkean laadun ja pelkistetyn muotoilun.

Kehittämämme tuotteet täyttävät tiukimmatkin ergonomiastandardit, eikä niitä tarvitse piilottaa pöydän laatikkoon vieraiden saapuessa kylään. Ne voivat jopa tarjota hyviä keskustelunaiheita.

SliderMouse Pro – Uusi muotoilu ja parempi ergonomia navigationbar-tangon ansiosta

Uusi Contour SliderMouse Pro on uudenlainen ergonominen ratkaisu, jossa yhdistyvät ensiluokkaiset toiminnot ja tyylikäs skandinaavinen muotoilu. Työskentelyasento, jossa käsivarret lepäävät luonnollisessa ja rennossa asennossa suoraan kehon edessä, ehkäisee tehokkaasti jännityksiä.

  • Rento työskentelyasento parantaa työhyvinvointia ja tuottavuutta.
  • Muokattavissa yksilöllisten fyysisten tarpeiden ja tyylivaatimusten mukaisesti.
  • Navigationbar-tangolla voidaan hallita molemmilla käsillä ja se vaatii vain kevyen kosketuksen.
Contour SliderMouse Pro keskitetty hiiri
Työskenteletpä sitten tuntikausia tai selaat vain nettiä, Contour Designin SliderMouse tekee kaikenlaisista tehtävistä varmasti helpompia ja miellyttävämpiä kuin ennen.
Contour_SliderMouse_Pro_tuotekuva_600x350
Uusi muotoilu ja parempi ergonomia navigationbar-tangon ansiosta. SliderMouse Pro on keskitetty hiiriohjain, joka parantaa toimistotyön mukavuutta ja ergonomiaa ja vähentää kurottelua, vääntymistä ja rasitusta. Osoitinta ohjataan uudella mekaanisella navigationbar-tangolla, jonka käyttö on intuitiivista.
Contour_SliderMouse_Pro_käyttökuva_600x350
Ainutlaatuinen muotoilu pitää käden ja ranteen luonnollisessa asennossa, ja rullapalkki mahdollistaa tarkan kursorin ohjauksen ilman, että kättä tarvitsee liikuttaa edestakaisin. Sisäänrakennettujen kopioi/liitä-painikkeiden ansiosta tekstiä tai kuvia on helppo siirtää nopeasti sovellusten välillä, ja omat painikkeet eteenpäin/taaksepäin-navigointia varten tekevät verkkoselailusta helppoa.

Kokeile 14 päivää ja sijoita samalla terveeseen tulevaisuuteen

Vaikka sinulla ei olisikaan kipuja, ergonomiset hiiriratkaisumme voivat auttaa pitämään kulumis- ja rasitusvammat loitolla.
Täytä lomake contourdesign.com ja lähetämme valitsemasi Contour-hiiren työpaikallesi. Contour kattaa toimituskulut.